Een nieuwe start, een nieuw begin!

Tromgeroffel... Want hier ben ik weer! Ik ben een tijdje uit de lucht geweest door persoonlijke omstandigheden maar ik ben weer met beide beentjes op aarde geland. En hoe! Vol frisse moed gaan we er tegenaan en met een heleboel nieuwe leuke actie's!...

Op mijn website én op de Facebookpagina van De dwarse draad zijn nu wekelijks heel veel update's te vinden. Wat ik aan het maken ben, maar ook wat me bezig houdt. Ik kan natuurlijk niet alleen maar haken haha! Om me opnieuw even voor te stellen aan al mijn lezers, ik ben dus Kimberley Beijersbergen. Ik woon in het rustige maar mooie Emmen (Drenthe) samen met mijn man Carlos en ons zoontje Jayden. Hij wordt aankomende donderdag 4 jaar, en ben dus al druk bezig met zijn traktatie. En tja, als je een creatieve moeder hebt, ga je altijd met iets leuks naar school. Wat het wordt.. zie je donderdag ;) 

 

Mijn leven is hectisch, druk en chaotisch. En zodra mijn hoofd de chaotische rommel overneemt, zie je dat soms ook is terug in huis. En schoonmaken vind ik niet erg hoor, maar soms vraag ik me af waar ik de tijd vandaan moet halen. Gelukkig gaat zoonlief sinds kort naar de basisschool met een continu rooster en heb daardoor wat meer tijd om handen. Ons gezin is niet zomaar een gezin, we hebben heel wat meegemaakt met ons drietjes. Zo is onze doerak niet zonder schade uit de bevalling gekomen en leven we dagelijks met deze consequenties. Dit betekent dat Jayden erg moeilijk opvoedbaar is en dat de dagelijkse dingen al een strijd waren. Door intensieve begeleiding en cursussen hebben we aardig alles op de rit maar maakt het niet altijd gemakkelijk. Daarnaast heeft mijn lieve man PTSS en ik ben chronisch ziek, dit maakt ons gezinnetje uniek!! Hierover vind je dus soms wat terug in mijn blogposten.

 

En natuurlijk komt de verjaardag van Jayden eraan. 24 september wordt hij 4 jaar. En ik was gelukkig al een heel eind opgeschoten met het haken van zijn traktatie, maar ik heb dus vorige week mijn vinger gebroken door hem tussen de auto deur te houden. Typisch een actie voor mij natuurlijk hahaha. Dit maakt helaas wel het in elkaar zetten wat lastiger! Maar gelukkig heb ik lieve vriendinnetjes die me hiermee gaan helpen Xx.

 

Zo, jullie zijn weer bijgepraat. Ik hoop dat jullie een fantastisch weekend hebben gehad en dat deze week een leuke wordt. Heel veel liefs,

 

Kimberley