Een nieuwe bestelling

Ken je ze nog? De leuke tasjes uit mijn vorige blog post?! Vorige week kwam onze huidhoudster die mij helpt met de grote klussen bij me. Ik was op dat moment bezig met de tasjes voor Jayden zijn verjaardag. Ze vond ze zo leuk dat zij ze ook besteld heeft. In de kleuren wit/grijs/zwart. 75 stuks!

 

Ook maken? Hier vind je het uitgeschreven patroontjeOf klik op deze link om het patroon direct gratis te downloaden.

 

...

Helaas hebben wij ook afscheid van haar moeten nemen omdat ze het moedige besluit heeft genomen om weer voltijds terug naar school te gaan. Deze tasjes geeft ze aan haar gast gezinnen en collega's voor haar afscheid. Een beetje een dubbel gevoel bij maken ;)

 

Meid, we wensen enorm veel succes en plezier toe. Jij komt er wel!

 

Dan nu ook even wat anders, we hebben een drukke week achter de rug. Jayden's verjaardag gevierd, een gewone schoolweek en morgen wordt het een dagje ziekenhuis. Morgenvroeg eerst Carlos, die moet naar Stadskanaal ivm zijn nierstenen, morgen krijgt hij het behandelplan te horen. En s'middags moet ik zelf hier naar Emmen. Afgelopen februari ben ik met spoed doorgestuurd en werd direct opgenomen met een hernia. Na een week heb ik uiteindelijk spuiten gekregen die de zenuwbaan heeft lamgelegd en de pijn weg was. Helaas kwam de pijn weer terug en kan ik morgen nieuwe krijgen. Erg spannend allemaal. En hoe is jullie week nu zo halverwege?

 

Lieve groetjes van mij!

Commentaar schrijven

Commentaren: 0