Trippel, trappel, trippel, trap

10 dagen geleden was sinterklaas weer in het land. Natuurlijk moest en zou ik zelf 5 december cadeautjes maken en toen kwam ik op het volgende idee...

... Ieder jaar vieren wij sinterklaas bij mijn man zijn ouders. Hij is 1 van de 4 kinderen van het gezin en dus met alle aanhang weer een druk en gezellig feestje. Ieder jaar haak ik voor kerst of sinterklaas iets voor iedereen. Dit jaar heb ik alleen de klein kids verwent. Onze eigen Jayden, neefje Tony en baby to be Lennox. 

 

Mijn schoonouders hebben een eigen pony fokkerij met shetlanders. Voor Jayden en Tony heb ik daarom 2 stokpaardjes gemaakt. Veulen Jelmer voor Tony (1,5 jaar) en een mama Elodie voor Jayden (4 jaar). Deze cadeautjes hadden we achterhouden tot het allerlaatst. Met 2 grote enveloppen, 1 voor opa en 1 voor oma.

 

Opa en oma kregen eerst hun envelop overhandigd met de boodschap; Gefeliciteerd met jullie nieuwe aanwinsten! Ze snapte er niks van haha. Dus open maken en toen viel langzaam het kwartje. 2 paardenpaspoorten, 1 van Jelmer gefokt door hun eigen stal met een hengst die voor veulen seizoen 2015 bij hun op stal stond. En met de letter J, waar dit jaar de namen mee moesten beginnen. En oma kreeg  het paardenpaspoort van Elodie. Maar nu hadden ze 2 paardenpaspoorten maar waar zijn dan de paarden?

 

Die stonden heel toevallig in de gang te wachten ;) Heel de familie was helemaal enthousiast over de paardjes en het werk wat het heeft gekost. Hoe vinden jullie ze?

 

En natuurlijk heb ik het patroon uitgeschreven en staat inmiddels in mijn webshop HIER!

Commentaar schrijven

Commentaren: 0