Wilt u iets bestellen? Dat kan uiteraard! Hoe u dit doet, zal ik u nu uitleggen. Waar u rekening mee moet houden is dat ieder mens een eigen wens en idee heeft. Na uw reactie op het reactie formulier neem ik via de email contact met uw op om zo alle details goed met elkaar af te spreken. Mocht het nodig zijn neem ik telefonisch contact op. Wilt u zelf bellen, kunt u dit doen via 06-46878484. 

 

Wat moet u doorgeven:

Wat wilt u bestellen? 

Een omslagdoek, een deken of zelfs een traktatie!

Welke kleur(en)

In welke kleur(en) zou u willen dat het gehaakt werd. Meerdere kleuren, of zelfs kleurverloop is mogelijk.

Wilt u meerdere artikelen

Geef aan hoeveel en of er verschillende kleuren moeten

Materiaal gebruik

Wol garen zijn er in 1001 kleuren, kleur verlopen en kwaliteit. Ik werk met alle soorten garen, wol acryl katoen enz. Geeft u vooral aan als u een specifiek garen gebruik wilt.

Kosten

Omdat ik weet dat het leven van nu aardig prijzig is, probeer ik altijd te zoeken naar een zachte prijs voor het product. Ik gebruik dus geen hele dure garen tenzij op aanvraag. De prijs opbouw ziet er als volgt uit.

- Kosten garen

- Kosten eventueel patroon

- Hoe lang ik er mee bezig ben. Sommige dingen duren soms wel even voordat het echt klaar is. Dit kost tijd, tijd die ik er graag insteek. Omdat het niet te doen is om een uurprijs te rekenen vraag ik altijd een kleine bijdrage voor het maken.

- Kosten eventueel verzenden

U kunt er altijd vanuit gaan dat de kwaliteit altijd goed is! En ik verstuur pas het product als u via een foto heeft kunnen zien hoe het is geworden. Niet tevreden, dan pas ik het naar uw zin aan uiteraard! De kosten worden uiteraard vermeld en pas nadat u uw akkoord heeft gegeven ga ik voor u aan de slag.

 

Ik zal na uw bestelling u een mail toesturen met voorbeelden zodat u precies kunt aangeven wat u mooi vind! U kunt ook altijd zelf via internet zoeken wat u precies zoekt!

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.