Een aantal van de patronen die door mij zijn gemaakt hebben zoveel werk gekost dat ik deze te koop aanbied. Ik vraag er een kleine vergoeding voor zodat ik door kan blijven gaan met patronen schrijven voor u allemaal! 

Als u door scrolt naar beneden vind u mijn gratis patronen. 

LET OP! Bij aanschaf van Jelmer OF Elodie, krijgt u de andere gratis meegestuurd. Dus u hoeft er maar 1 te bestellen, de ander krijgt u automatisch meegestuurd.

JELMER HET STOKPAARDJE

Jelmer is een hele lieve hengstveulen. Een heel lief karakter en dus zeer geschikt voor kindjes van 1 t/m 3 jaar oud. Het patroon heeft een hele duidelijke uitleg en foto beschrijvingen.

€ 2,95

  • Beschikbaar

ELODIE HET STOKPAARD

Elodie is de mama van Jelmer het veulen. Met haar gouden karakter ideaal voor kinderen vanaf 4 jaar! Het patroon heeft een hele duidelijke uitleg en foto beschrijvingen.

€ 2,95

  • Beschikbaar

AZTEC RUGZAK

Opzoek naar een unieke rugzak? Probeer dan eens deze mooie! Met duidelijke omschrijving en foto's wordt duidelijk hoe u alles in elkaar moet zetten. Na betaling krijgt u zo snel mogelijk het patroon via opgegeven email toegestuurd in PDF formaat.

 

Niveau: Gemiddeld

€ 2,95

Mijn gratis patronen

Hieronder vind u mijn gratis patronen. U hoeft alleen maar het bestandje binnen te halen door op de knop te drukken. U download het patroon in PDF formaat naar uw tablet, pc of smartphone. 

Download
Converse schoentjes (PDF Patroon)
Haak met dit patroon voor een newborn baby hele stoere schoentjes!
Converse schoentjes.pdf
Adobe Acrobat document 5.0 MB
Download
Knuffeldoekje ''Het IJskonijn'' (PDF patroon)
Het IJskonijn is een lief konijntje op een knuffeldoekje (stervormig). Je kunt haar geheel naar eigen wens maken en ieder jongetje of meisje zal dit schatje graag in zijn of haar armpjes sluiten.
Knuffeldoekje Het IJskonijn.pdf
Adobe Acrobat document 242.7 KB
Download
Geurzakje (PDF patroon)
Dit patroontje is de eerste die ik maakte en is al ontzettend vaak gedownload. Vaak zie ik de zakjes via Facebook voorbij komen op de Haken en Haakpatronen pagina. Erg leuk! Haak ze nu ook, en vul hem met een lekker geurzeepje of gebruik het als cadeau zakje voor een sieraad.
Geurzakje.pdf
Adobe Acrobat document 99.5 KB