Enthousiast geworden, en zou u zelf ook wel willen leren haken? Dat kan! In Emmen en omgeving kom ik graag bij u thuis om in 2 uurtjes de basis beginselen door te nemen.

 

Wilt u dat ik vaker kom, kan dat natuurlijk uiteraard. Een haakles kost € 10,00 per persoon. Inclusief 1 bol garen en een haaknaald die u mag houden. Bij iedere volgende les vraag ik € 7,50 per persoon. Laat in het reactie formulier achter of u wilt leren haken, of een workshop wilt boeken.

 

Misschien wilt u wel samen met anderen gaan haken! Ook dit kan bij ons, door middel van een haakworkshop! Onder het genot van een kopje thee en koekjes gaan we er een gezellige 2 uur van maken. Er wordt per niveau een haakpatroon aangeboden om te maken of zelfs om samen te maken!

 

Denk bijvoorbeeld eens aan een personeelsuitje, baby shower of gewoon een vriendinnendag. Ook zijn wij te boeken voor kinderfeestjes, u moet dan denken aan een simpel projectje bijvoorbeeld een armbandje. Prijzen verschillen naar wat u wens is. Laat in onderstaand formulier achter wat u precies zoekt en dan zoeken wij er een mooie prijs voor. Alle prijsopgave's zijn inclusief 1 bol garen en 1 haaknaald per persoon die u nadien mag houden. 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.